new kit Relax
Strana 7 z 8 • Share •
Strana 7 z 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: new kit Relax
Holky koukám po víkendu a týýýýýjo to jsou fantastické ločká
jste obrovské šikulky
Leni kit jako vždy špička
tady moje ločko

děkuji moc

jste obrovské šikulky
Leni kit jako vždy špička
tady moje ločko

děkuji moc

Naposledy upravil kacerikova dne Mon May 17, 2010 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát
kacerikova- Poèet pøíspìvkù: 25
mika napsal:holky máte tu překrásná ločka![]()
![]()
![]()
a tady je můj druhý pokus...
zírám obdivuji nádhera
Cipísek40- Poèet pøíspìvkù: 45
Ahojky, nesu druhé - miluju melouny.
Ločka jsou parádní, opět mívám při jejich okukování mírnou depku......
Holky, k něčemu se přiznám. Byla jsem před rokem v Ct u Lenky, prostě mi její kity nesedly, neuměla jsem s nimi a jak čas plynul, prostě jsem odešla. Nemohla jsem dělat z něčeho, co mi nesedlo. Teď už to můžu asi i napsat. Pak mě to nějak začalo hryzat ve svědomí nebo co a pořád jsem koukala jestli se vrátit, nevrátit....... Nakonec to dopadlo tak, že když vyhlásila předposlední CT call, tak jsem jí písla, jestli mne vezme zpět. A jsem ráda, že vzala. Její věci mi najednou začaly jít do Loček a už se necítím úplně blbě, když když udělám nějaký ten rámeček, Leni, díky za novou šanci........ A ve finále jsem zjistila, že střihnout si postavu z fotky tak není úplně špatný ;o)
tak, a teď to LO - večerní rychlovka a bycha - musím být ve stresu, to vymyslim cokoliv. Mám zkušenost i z práce

Ločka jsou parádní, opět mívám při jejich okukování mírnou depku......
Holky, k něčemu se přiznám. Byla jsem před rokem v Ct u Lenky, prostě mi její kity nesedly, neuměla jsem s nimi a jak čas plynul, prostě jsem odešla. Nemohla jsem dělat z něčeho, co mi nesedlo. Teď už to můžu asi i napsat. Pak mě to nějak začalo hryzat ve svědomí nebo co a pořád jsem koukala jestli se vrátit, nevrátit....... Nakonec to dopadlo tak, že když vyhlásila předposlední CT call, tak jsem jí písla, jestli mne vezme zpět. A jsem ráda, že vzala. Její věci mi najednou začaly jít do Loček a už se necítím úplně blbě, když když udělám nějaký ten rámeček, Leni, díky za novou šanci........ A ve finále jsem zjistila, že střihnout si postavu z fotky tak není úplně špatný ;o)
tak, a teď to LO - večerní rychlovka a bycha - musím být ve stresu, to vymyslim cokoliv. Mám zkušenost i z práce

b.l.a.n.k.a.- Poèet pøíspìvkù: 57

jo Hani v krku už nebolí jen rýma a kašel zítra jdu na kontrolu a vidím to že ve středu do práceHaňule 72 napsal:Ivi děkuji i ty ted válíš,máš to všechno moc krásnééé,doufám,že už se cítíš líp![]()
![]()
Holky nedalo mě to a musela jsem udělat ještě jedno ločko se synátorem
, tak ho jdu rychle vložit, protože manža mě už vyhání od počítače, že nefandím hokeji
, a že ho to u té telky vůbec nebaví
tak jdu fandit už je to 2:0 pro nás, tak jsi to nesmím nechat ujít
přeji všem hezký večer a Leni kitík jako vždy úžo žúžo

kacerikova- Poèet pøíspìvkù: 25
kacerikova napsal:Holky nedalo mě to a musela jsem udělat ještě jedno ločko se synátorem![]()
![]()
, tak ho jdu rychle vložit, protože manža mě už vyhání od počítače, že nefandím hokeji
![]()
![]()
, a že ho to u té telky vůbec nebaví
![]()
tak jdu fandit už je to 2:0 pro nás, tak jsi to nesmím nechat ujít
![]()
![]()
přeji všem hezký večer a Leni kitík jako vždy úžo žúžo
![]()
![]()
![]()
Luci nádherný taky sleduji hokej a proč ho to nebaví v tece, tam je to lepší ne!
holky díky mooooc za další úžasný dílka,mooooc si toho vážím,že si najdete čas a něco vytvoříte
Blani,malá,malá teď mi chybí ten smailík jak hladíš kočičku po hlavičce...taky jsem ráda že jsi zpět
Jé Ivčo ty jsi marůdek,tak pěkně čajíčkuj,juuuu...nám nešel večer asi tři hoďky internet "o( ani Tv ,tak jsem četla...

Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù: 480

Admin napsal:holky díky mooooc za další úžasný dílka,mooooc si toho vážím,že si najdete čas a něco vytvoříte![]()
![]()
Blani,malá,malá teď mi chybí ten smailík jak hladíš kočičku po hlavičce...taky jsem ráda že jsi zpět
![]()
![]()
Jé Ivčo ty jsi marůdek,tak pěkně čajíčkuj,juuuu...nám nešel večer asi tři hoďky internet "o( ani Tv ,tak jsem četla...
![]()
![]()
Leni děkuji už to je dobrý PN mám od utera páá hezký večer
Ivi děkuji a také přeji brzké uzdravení

mika- Poèet pøíspìvkù: 67
Teda holky, to jsou úžasná ločka.
No a tady je moje druhé:

No a tady je moje druhé:

Tadeasek- Poèet pøíspìvkù: 43
Gorgeous pages girls!! I can't understand the postings because of the translator confuses things
I hope everything is okay 

Lisah:)- Poèet pøíspìvkù: 50

Ahojky Holky... tak i já jsem se konečně dobelhala s jedním svým ločkem..nečekala jsem,že ten kit vyletí tak brzo,tak snad to nevadí, že je to až teď...večer se vrhnu na další, z kitíku se dělá parádně...

henulka- Poèet pøíspìvkù: 36
Tadeasak - that came out BEAUTIFULLY!!!
Ohh, Helunka!!! Like a PAINTING!!! OMG, exquisite as always
And she's wearing the sunglasses!!!!
Ohh, Helunka!!! Like a PAINTING!!! OMG, exquisite as always

Lisah:)- Poèet pøíspìvkù: 50

Strana 7 z 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Strana 7 z 8
Povolení tohoto fóra: